تبلیغات
دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها - خوراك دام و طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون
 
درباره وبلاگ


دانلود پاورپوینت,دانلود مقاله,دانلود کارآموزی,دانلود تحقیق,دانلودپروژه,دانلود گزارش کار,دانلود مبانی,دانلود فایل,دانلود پرورزال,خرید فایل,دانلود ,علمی وآموزشی,کاربردی,تئوری,فنی حرفه ای,کاردانی,علوم پزشکی,علوم انسانی معماری ,نمونه سوالات

مدیر وبلاگ : Rose Doc
موضوعات
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
rosedoc.mihanblog.com - ranking and value
دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
گلوتن ذرت یكی از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید روغن ذرت و نشاسته سازی است این ماده غذائی كه از ارزش پروتئینی خاصی برخوردار می باشد می تواند به عنوان تامین كنندة پروتئین خوراك دام و طیور و آبزیان مورد مصرف قرار گیرد و میزان پروتئین آن بستگی به نوع فرآیند دارد كه دامنة تغییرات آن از 40 تا 60 درصد تغییر می نماید این محصول از نظر فیبر خام در ح
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
خوراك دام و طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

پیشگفتار

استاندارد ” گلوتن ذرت در خوراك دام – طیور و آبزیان – ویژگیها و روشهای آزمون كه پیش نویس آن توسط كمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در سیصد و چهل و ششمین جلسه كمیته ملی استاندارد خوراك و فرآورده های كشاورزی مورخ 11/6/81 تصویب شدواینك به استناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی با پیشرفتهای ملی وجهانی در زمینه صنایع و علوم و خدمات ، استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدید نظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح یاتكمیل این استانداردبرسددرتجدیدنظربعدی مورد توجه واقع خواهدشد. بنابراین برای مراجعه به استاندارد ایران باید همواره ازآخرین چاپ وتجدیدنظر آنها استفاده كرد.

درتهیه وتدوین این استانداردسعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه درحد امكان بین این استاندارد واستانداردملی كشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

مقدمه

با توجه به افزایش روز افزون جمعیت ، تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز اهمیت فراوانی پیدا نموده بطوریكه اكثراً تولید كنندگان در صدد هستند كه بتوانند با استفاده از منابع غذائی ارزان قیمت پروتئین بیشتری تولید نموده و در دسترس مصرف كنندگان قرار دهند . یكی از منابع با ارزش پروتئین ، استفاده از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید مواد غذائی می باشد.

گلوتن ذرت یكی از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید روغن ذرت و نشاسته سازی است . این ماده غذائی كه از ارزش پروتئینی خاصی برخوردار می باشد. می تواند به عنوان تامین كنندة پروتئین خوراك دام و طیور و آبزیان مورد مصرف قرار گیرد و میزان پروتئین آن بستگی به نوع فرآیند دارد كه دامنة تغییرات آن از 40 تا 60 درصد تغییر می نماید . این محصول از نظر فیبر خام در حد پائین بوده بطوریكه میزان الیاف خام آن 5/4 درصد می باشد.

گلوتن ذرت علاوه بر اینكه به عنوان یك منبع خوب پروتئینی می تواند مصرف شود به عنوان یكی از منابع تأمین كننده متیوین خوراك دام و طیور و آبزیان نیز می باشد.

محصول گلوتن ذرت پس از جداسازی پوسته جوانه و نشاسته به دست می آید و می توان آن را همراه با سایر مواد پروتئینی مصرف نموده . استفاده از گلوتن ذرت در تغذیه طیور سبب افزایش رنگ زرد در پوست طیور پرورشی شده و همچنین در تغذیه دامهای بزرگ مانند گاوهای شیری و گوشتی و گوسفند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

22 صفحه فایل ورد قابل ویرایش


دانلود پاورپوینت، گزارش کارآموزی، مقاله، پروژه، تحقیق



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر